Lill Julafton

Lill julafton hos mamma idag, Tempus blev ompysslad och fick vila. Gårdagen var härlig, innan jag skulle jobba i 8 h, red jag ut och Tempus han var väldigt pigg, och det var längesedan sist, men han bockade faktiskt litegrann, det var så mysigt, älskar verkligen när han är pigg. Sedan jobbade han på och var super duktig. Kommer sakna allt här i Sverige, för nästa vecka åker jag utomlands.


Tur i skogen

Skolavslutning idag då, var i skolan i 1 timme. Sen så red jag ut med Tempus, mamma hängde med och fotade oss litegrann i den härliga snön. Snacka om att han kan samla sig i galoppen, riktigt härligt! Tyvärr blev det inga bilder när jag red. De senaste dagarna har det kommit lite snö, hoppas att det nu bara håller i sig till julafton. Kommer lite bilder från turen.






Var är snön?!

Här i Halland har det ännu inte kommit någon snö.. känns verkligen inte som det är december och snart jul! Det är så mysigt att rida i snön, men jobbigt efter ett tag när man vill hoppa. Sen är det inte så kul när det blir isigt men sånt får man ju räkna med. Sen vill jag att Tempus ska börja använda sitt nya vintertäcke som han är så gullig i, grönt med små hästar på.

 


Finingen!

Det var ingen tvivel på att Tempus man behövdes klippas, den har fått växa till sig nu i 2 månader ungefär. Jag passade då även på med att göra något av hans svarta, det fick bli "bucklor" vilket jag aldrig innan har provat, men det blev rätt bra.

Före


Efter



5 december 2011

2 år
Mitt hjärta lyfter när jag vet du har det bra och får mysiga turer då och då och inte behöver tävla. Saknar dig men du finns alltid i mitt hjärta, du är den finaste läromästaren som finns, glömmer aldrig våra härliga ridturer tillsammans, och visst kunde du spruta på!








Längtan

2012 kommer verkligen bli ett speciellt år, Tempus fyller 6 år och jag kan kvala för Avd.A i hoppningen. Vi kommer alltså kunna tävla om palcering samt hoppa omhopnningen som aldrig gjort (bortsett från KM). Det kommer bli väldigt spännande hur det kommer att gå, då jag nu på sistonde riktigt kännt hur mycket energi Tempus har, han har fått mer framåtbjudning och blivit lite busig på något sätt.

Dressyren kommer det också bli roligt att tävla, nu när vi har hela vintern att träna så kommer han nog vara bättre där med, han utvecklas ju hela tiden.

 




RSS 2.0