Bilder!!

Här kommer bilderna sen resultatet när jag klippte! Man kan verkligen säga att saxen var bra, i vanliga fall brukar det ta mig ca 40 min att klippa hans man för att den ska bli snygg och perfekt, med den nya saxen tog det knappt 10 min, och ändå var jag nogrann!






Sax

Igår beställde jag en sax till Tempus man (av "Fiskars" märket, har lääänge velat ha en sån sax jag kikat på, men det har inte blivit av att jag köpt den. Men igår så beställde vi den äntligen! Hoppas den kommer i veckan så jag kan klippa han fin till på söndag. Eftersom jag är vänsterhänt så kunde jag inte köpa den i en vanlig affär...


Längtar

I torsdags på träningen gick det super bra!! Tempus var framåt hela tiden och riktigt pigg, han hade krut i galoppen kan man säga. Det hela slutade med att vi hoppade ett hinder på 105 cm, jag kan knappt tro det. Han fick ta i rejält, så efter det fick de vara nog med höjder.

Och så nästa lördag är det hopptävling, men denna gången blir det lite speciellt, vi ska hoppa våran första avd.A i 75 cm, och dessutom med omhoppning. Blir vi felfria får vi rosset och plakett! :)


Dressyr

Igår tränade jag och Tempus dressyr banan, han var väldigt mjuk och fin, och lyhörd. Han blev lite trött framåt slutet. Han har utvecklats så mycket i både hopp och dressyr och det är så kul att se!

Idag ska mamma rida honom eftersom jag ska jobba efter skolan.


Maskeradhoppning

Efter en tids blogg vilande hade jag tänkt uppdatera lite nu.
Idag var jag och Tempus på maskeradhoppning, vi hoppade två 70 cm rundor, en felfri och en med ett nedslag.
Mamma var snäll och sydde en humeldräkt till Tempus och mig, den blev riktigt bra om jag får säga det själv! Det var pris till bästa utklädsel och vi vann faktiskt! Riktigt kul, första gången vi vunnit något tillsammans :)






RSS 2.0