Taggad

Som sagt är det tävling imon och jag är hur taggad som helst, tränade lite igår och han kändes ovanligt pigg och alert för att ha blivit lite tjock. Hoppas på felfria rundor imon och en pigg ponny :) de är långt emellan klasserna så hoppas han laddar upp mellan klasserna.


Nytt

I onsdags innan jobbet gick jag till hööks och kollade på rea saker, jag hittade en fin brun fleece grimma med en häst på som jag köpte. Tyvärr var de tränset som jag kollat på inte på rean ännu. De är så kul att handla när de är rea, man får så mycket mer för pengarna.
 
 
 

Alla slags klippningar jag gjort på Tempus

Här nedan finns bilder på olika "stilar" som jag har klippt Tempus man på, och alla bilder är på Tempus såklart ;)
 
 
 
 
 

Manklippning

Klippte Tempus man innan idag, såg inte så lång ut men när jag började klippa såg jag att den ändå var ganska lång. Jag älskar att pyssla med hans man och bestämde mig för att göra den lite extra sommarfin! Har aldrig testat just denna sortens klippning men bra blev det =) Tycker han passar bäst i om man ser det svarta i mitten.
 

Ännu ingen film

Har tyvärr inte laddat ut någon film ännu, det fungerar inte med denna datorn...
Idag var Tempus väldigt pigg och sammarbetsvillig! Han jobbade på bra och var stadig i formen hela tiden, vi red ut. Det regnade nästan hela tiden, men de var ändå mysigt.
 
Är så himla sugen på att åka iväg på utställning nu! Men på nästan alla vi kollat på, så har sista anmälningsdagen gått ut, så de är bara efteranmälning, vilket jag helst inte vill göra. Men de finns en i höst vi kanske ska åka på :D
 
 

Glad midsommar

Glad midsommar!!
Tyvärr kunde jag inte ladda ut hoppfilmen... det är något i videon som inte youtube stöder, ska prova på min andra dator på söndag och se om det fungerar på den. Orkar inte nu ikväll. I veckan hade jag tänkt att ta massa bilder,så jag kan lägga ut här på bloggen (bildbomb), lbilder i hagen o ute i skogen tror jag ;)
 
Bjuder på en bild från när vi hoppade innan i veckan och en midsommar bild på mig o Tempus för 2 år sedan.
 

Fartfyllt 22 juni

Hopptränade i förmiddags och det gick super bra, Tempus var super pigg när jag väl hade värmt upp han litegrann. Hinderhöjderna varierade, eftersom jag hoppade både kombination och lite markarbets hinder, men jag hoppade mellan 50-95 cm. Tack mamma för att du ville bygga fram allt <3
 
Ser fram emot nästa tävling som är i Skedala den 30 juni, ska hoppa LD och LB, har inte tävlat med honom i hoppning på ett tag nu, de har blivit lite dressyr istället.
Filmen kommer lite senare ikväll, måste ladda upp den först vilket brukar ta lite tid.
 
 

Hoppa!

Ja imon så ska vi åka till Simlångsdalen och hoppa, inte för någon instruktör eller något, men de ska bli kul ändå :) Bilder och film kommer såklart upp! Idag har jag jobbat hela dagen, så visst är man lite trött nu...
Vi har kollat runt lite på utställningar, och hittat några som jag hoppas på att vi kan åka med Tempus, jag ser själv och känner att han fått mer muskler i både nacke och rumpa. Det är i allafall en kul grej att va med på även om han är en valack ;)
 

Resultat

Lördagens dressyrtävling blev lyckad, ingen placering men ändå bra resultat, ändå var han den yngsta! LC:2 kom vi 4:a av 7 och i LB:1 kom vi 6:a av 8.

Igår tittade jag på nytt träns till Tempus, hade kollat på ett på internet men var ingen höjdare i verkligheten... men hittade ett annat på hööks som jag säkerligen kommer köpa. Gillade spännena. Det har funnits där ett bra tag, men jag har inte riktigt kollat på det förens nu. Bild kommer när jag köpt det (om jag nu kommer), men jag tror de ;)

8 juni

Äntligen sommarlov! Idag tar min bror även studenten!Grattis!
Denna sommaren kommer nog bli den bästa någonsin :) Imon är det dressyrtävling i Markaryd, hoppas på bra resultat iallafall och att han är pigg och sköter sig :) Idag red jag bara lite "lätt" och barbacka, han var pigg men jobbade på fint, speciellt i traven.


Sommarlov

På torsdag går jag på sommarlov, äntligen! Ser verkligen fram emot sommaren med massa skoj! Var ledig idag och imon är vi de också sen är det avslutning på fredag. Härligt :)

Träningen förra torsdagen var jätte rolig (som vanligt), vi slog nog rekord på det högsta vi hoppat tillsammans, tror att hindret låg på 110-115 cm! Annars värmde vi upp och hoppade fram, sen blev det lite bana på 90 cm.

På lördag är det dressyrtävling, hoppas på bra resulat och lagom pigg ponny. Vet inte om jag ska ha allround eller dressyr sadeln... allround sitter bättre o jag slipper ha svanskappa... få se vad det blir. Jag ska iallafall tävla LC:2 och LB:1, och det ska va utomhus vilket jag gillar. Vi är taggade!!


RSS 2.0