Då och nu

Håller på att göra en video om Tempus, han utveckling sen 2010 till nu. Är så stolt över honom, som han har utvecklats med mig, min söta allroundponny!




Nu

Klippt manen

Äntligen är Tempus man klippt!! Idag fick jag äntligen tid för att fixa till den. Det blev en hel del hår och klippas det behövde den verkligen. Blev det klassiska klippsätet, tycker om lite omväxling emellanåt. Jag blev iallafall nöjd med resultatet.
Nu är vi taggade till imon, vi hoppas på felfria rundor.








Hoppträningen

Hopptränade igår och det gick jättebra! I slutet gick det som bäst när han fick mer sprut eftersom hindrena låg på 85 cm och behövde fart för att kommam över. Han var väldigt mjuk i halsen och gick i form väldigt stadigt och fint. Ska verkligen bli spännande att hopptävla nästa vecka!!



Bilder från förra året

Video från förra veckan

Nu äntligen kunde jag lägga ut videon


Första tävlingen för iår

Då var den första tävlingen bokad för iår, i Åsbo den 18 februari. Det fick bli LC och LB (våran första LB) i avd B, hade tänkt ta LD i avd A men väntar lite med det. Känner att han är redo för lite högre höjder och nu när han är i riktig tävlingsform också. Vill gärna kvala i 80 cm med så att jag kan hoppa både 70 och 80 cm i avd A. Längtar iallafall!


Hur ska jag klippa..

Hade tänkt klippa Tempus imon eller i veckan... måste tänka ut hur jag ska klippa, om jag ska göra något med det svarta igen eller inte. Får se hur det kommer och bli han är ju fin i både och. 

Red inte idag eftersom jag jobbade och Tempus har inte fått vila denna veckan så fick hand det idag. Förväntas vara en ganska pigg ponny att rida imon.. <3


Kommentarer

Tack för alla fina kommentarer!
Hade tänkt ladda upp en video snart, förhoppningsvis imon eller till helgen.

Längtar redan till nästa torsdag då det är hoppträning igen, Tempus blir bara bättre och det märks nu under vinter sen vi började ta lektioner och fick mer tips på ridningen. Tipsen har både hjälp oss i dressyr och hoppningen vilket är perfekt, då jag tränar väldigt varierat.


RSS 2.0