Resultat Klippan

Dagens tävlande gick bra och vi är nöjda! I LB:1 var han lite seg dock och jag red lite slarviga vägar kanske, men vi fick ihop 59,66 % bara 1 p från 60%!! Lite synd var det ändå för att hade jag fått 60 % så hade jag fått en del till prestationsmedalj. I LA:1 fick vi ihop 55,66 % och därmed ett kval till är gjort inför Fjord-SM, men där gjorde vi en miss när Tempus saktade av innan den andra förvända galoppen och så kunde jag inte fatta den förvända galoppen sen igen, så några poängs neddrag där. Men annars gick det bra och vi laddar om för morgondagen.
 
 
Min fina <3

Nu laddar vi

Imon var det då dags för tävling i Klippan, 2 klasser- LB:1 och LA:1 ska vi rida. Allt är packat och klart så de är bara Tempus och hösilaget som ska med imon bitti. Sen på söndag blir det en klass i hoppning också i LB i Åstorp, få ser hur de går :) Ska bli kul iallafall!!!
 
 
 

1 april

En lång härlig uteritt blev det idag, bort mot den fina travsträckan, och upp för backarna. Var i stallet redan vid halv 8 för att hjälpa mamma för hon skulle iväg med Elva. Sedan mockade jag båda boxarna och red ut en lång runda. Lånade en kompis pelhambett idag, och det gick bra fast han skummade rätt mycket.
 
Passade även på att ta och klippa Tempus man, det fick bli "pensel" stilen denna gången. Det blev bra! :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0