I söndags...

Hade tänkt ladda upp en video sen i söndags när jag red dressyr på åkern, men det tar lång tid att ladda upp på youtube och det segar för alla andra så jag får vänta lite med att ladda upp den. Mamma var snäll och hängde med och fotade och filmade oss.


Prestationsmedalj

Vi åkte på årsmöte i Hallands fjordhästklubb igår, alltid lika roligt! Igår var det extra spännande eftersom jag fick prestationsmedalj i hoppning, och blommor. Hoppas det kan bli någon mer till nästa år, denna tävlingssäsongen kommer nog bli riktigt rolig och bra, Tempus och jag har ju börjat ta hopplektioner regelbundet och han blir bara bättre och bättre.

Pysslade med honom idag, han ser så himla ståtlig ut! Han fick lite smaskiga knäckebröd också, bara för att han alltid är så snäll och duktig.


Den har kommit!!

Igår fick jag hem min polypad till Tempus, jätte snygg! Hade tänkt prova den idag och fråga om mamma vill ta lite foton imon när jag rider med den. Han kommer bli så så söt i den <3



Ute i det kalla

Det blev en härlig men kall ridtur idag, man är inte riktigt van vid -6 grader, men det är bara att ta på sig rejält!
Tempus var hur pigg som helst, han fick vila igår vilket nog var anledningen. Hoppas han laddar upp till på torsdag när vi ska hoppträna.

När jag var i England beställde vi en polypad till Tempus, med hans namn på den, Tanya har skcikat den och hoppas den kommer denna veckan! Bild kommer att visas när jag fått hem den.


Älskar dig!!

Hoppträning

Jippie! Imon ska jag på hopplektion med Tempus, ska bli så kul!! Har tagit många dressyr lektioner men aldrig hopplektioner med Tempus. Känner att det börjar bli dags för det eftersom jag kommer satsa på felfria tävlingar i år. Tror att det kommer gå galant, längtar så.


Galen?!

Pigg och busig ponny igår, fick springa av sig i grustaget.


Mätning

Det var dags för mätning av Tempus manke idag, och gjordes i Helsingborg. Han skötte sig gallant både dit och hem. Och resultatet blev C-ponny, han stannade alltså på 140 cm, och då behöver jag inte kvala i LD (70 cm)! Eftersom jag gjorde det förra året.






Klipp

Klippte manen idag, den växer så fort, han fick ha kvar sitt svarta som jag klippte förra gången.

Har länge funderat på att köpa detta gröna schabraket och huvan och igår gjorde jag det. Tror den gröna färgen kommer passa jätte bra på Tempus. <3


Hemma igen

Igår eftermiddags kom jag hem efter 2 veckor i England, jag hann rida Tempus och det kändes så härligt men konstigt, han är så smal vid skulderbladen. Det blev en härlig uteritt med mina kompisar. Vi testade även hans nya bruna ländtäcke, passade perfekt! Och matchar till han Ljusbrunblacka färg. Har saknat honom så himla mycket och det kändes ovanligt när jag hämtade honom igår i hagen.

Idag ska jag rida dressyr i padocken och möjligtvis lite horsemanship. Längtar ner till honom nu. Kommer nog lite bilder senare.


Nya ländtäcket


Saknar dig

Har inte träffat min söta ponny på 1 vecka, det känns så länge! Kommer nog inte sluta sakna honom.... men på söndag ses vi igen <3
Jag är nämligen i England i 2 veckor. Hittils har vi gjort många roliga saker, och mer kommer det bli. I lördags var i en hästshop och jag hittade en jättefin poly pad, så vi special beställde ett till Tempus. Han kommer bli så söt i det när det kommer, förhoppningsvis kommer det innan jag kommer hem. Svart med regnbågsfärgad kant, och på paden står det Tempus, bokstäverna kommer vara i olika färger.
Är det något jag verkligen gillar är det att köpa saker till Tempus, piffa upp honom så han blir fin.

2012 och jag kan starta a)vd.A (hoppning), ser verkligen fram emot tävlingarna detta året! Vårat första mål är att komma felfria runt. Sen får vi se hur det blir.


RSS 2.0