Bästaste <3

Bilder sen jag red dressyr med Tempus, fick ha sitt nya schabrack och så lindade jag hans ben.








Fredagen


Idag så hade jag tänkt mig att rida
dressyr på Tempus, kanske lite bomövningar. Men först får jag bli färdig med Samhälles inlämmningen så att jag kan skicka in den. Denna veckan har Tempus tagit de lungt så jag hade tänkt att ta och köra lite dressyr idag. Han har blivit en rikigt gose pojk, hans vinterpäls börjar bli riktigt tjock, lite jobbigt är de nog allt eftersom "älgalopporna" borrrar in sig i pälsen så att man nästan inte ser dom. Lite bilder kommer senare idag.


Tempus

Dags för lite uppdatering!
Vi var ju på utställning i söndags och fick ihop 37 p lika mycket som i Munka-Ljunby, han var lite spänd så nu i veckan har de varit lite lätt longering och vila. Så idag och igår fick de bli dressyr. Han var jötte duktig när vi longerade, han sträckte ut sin hals riktigt och lydde när vi ville han skulle sakta av eller öka.
De blir en till utställning lite senare i höst, så nu satsar vi på att få honom riktigt avslappnad och pigg!






Dagens hopp träning

Hoppade som sagt idag, kändes som de var jätte länge sedan sist! Han var duktig och ganska pigg vilket är possitivt. Sedan i slutet hjälpte mamma mig med skänkelvikningen, så han skulle flytta. Han fick sig en liten dusch idag också, han var inte så smutsig.

Imon bär de av till Vetlanda, riktigt kul ska de bli att träffa folk och andra gulingar!












Sötnos

Dagens ridpass är jag väldigt nöjd med, de fick bli en skogstur med lite blandade terräng och stigar och lite allt möjligt. Hoppade lite lätt med honom hinder på 30- 40 cm. Imon blir de troligtvis ett pass i paddocken, så de fick bli lite små uppvärmning idag, vilket han tyckte var kul och lyssnade bra för skänkel. Jag håller på att få honom i form till helgens utställning, då han fortfarande är ganska tjock efter en veckas vila.


Bild sen augusti.



Tillbaka

Nu var de länge sedan jag uppdaterade, hehe men har varit iväg på semester i Kreta en vecka och har inte kunnat skriva så mycket. Jag la in ett tidsinlägg, men sen blev de inte mer. Men nu är jag hemma och kan skriva oftare. Tempus har fått vila hela veckan och ätit gräs, så nu är han väldigt tjock! Nu är de bara att få honom i form till riks utställningen i Vetlanda till helgen, jag tror att de var bra ändå att han fick vila sig rejällt, för de tror jag han behövde.

Han var riktigt rolig att rida idag, han var pigg och framåt trots sin mage. Han lyssnade på mig och var duktigt i formen. Jag har verkligen saknat honom nu när vi varit iväg!

Bilden under har jag satt silvertejp på min arm när jag kom till Kreta och sedan solade jag, så när vi skulle hem tog jag bort den och så här blev resultatet:


Älskar man sin häst?! Tempus fanns med mig hela resan! <3

Minnen från stranden

Strandminnen
När jag tänker efter så var Tempus väldigt lugn när vi för första gången åkte till stranden och red där. Han hade inte varit så mycket iväg, men han tyckte de var riktigt skoj. Han bockade några gånger när vi red både i havet och på stranden, han tyckte de var så kul! Hoppas vi kan åkta dit snart igen, senare i höst. Men sen hade Tempus nästan blivit inriden när vi åkte till stranden, men de gick väldigt bra ändå.








Video från dressyren

Nöjd med dagen, han kändes mjuk och fin. Vi blev inte placerade, men vi kämpade på bra iallafall!


Imorgon

Imon är de som sagt dressyr tävling med laget, första tävlingen. Jag och Tempus är laddade inför LB:1 som vi ska rida. Jag tvättade honom inte idag för de gjorde jag förra veckan och han har inte hunnit bli så himla smutsig efter de. Bilder kommer förhoppningsvis imon.
Nästa vecka kommer de inte bli någon vidare bloggning eftersom vi ska iväg, men ska försöka lägga in något tidsinlägg så bloggen inte blir helt tom den veckan.



RSS 2.0