Äntligen träning

Imon är det äntligen hoppträning, har inte varit med nu på flera veckor! Ska bli så kul :D


Varmt

De har verkligen varit varmt idag, upp mot 30 grader och ganska vindstilla. Bussen på väg hem var inte lite varmt heller. Red ut idag, det var svalare i skogen och Tempus var riktigt pigg och glad. Det bliv inte intensivt idag eftersom de var så varmt, men den lilla rundan vi red i skogen var han nog väldigt glad över ;)


Tempus 6 år!

Idag fyller Tempus 6 år, han börjar bli stor min söta ponny! <3


Jobba, stallet

Först idag ska jag jobba men sen åker jag till stallet och ska rida ut första gången på Tempus nu i de nya stallet. Jag ska även passa min brors lilla hund Tova. De är så skönt att det ska bli varmt nu, som att det verkligen snart är sommar! Ikväll blir det mest att ta det lungt och möjligtvis gå en lång runda med Tova ;)


Dressyr idag

Tempus var riktigt fin idag när jag tränade dressyr! Han var inte alls tung, så stolt jag är över honom. Han fick in riktigt fina ökningar. Mamma tog lite kort med min mobil och de blev riktigt bra. På söndag fyller han 6 år, jag jobbar hela dagen så jag kan inte fira honom då... men på måndag ska han nog allt få sig något riktigt speciellt och gott!  










Love day

Dagen har varit så himla kul! Det har verkligen varit en lyckad dag, först var jag och jobbade, jag fick göra den nya Mc Wrap på Mc Donald´s. Allså jag stod på Boppen den tiden jag jobbade. Efter det körde jag och mamma inom Hööks och jag hittade en jätte fin kavaj (den jag hade nu är inte så fin), så jag köpte den.

När vi var hemkommna så körde vi ner till Tempus och mockade, sen tvättade vi honom hemma hos oss :) Han var inte så smutsig men fin blev han. Jag klippte hans man och svans också. Han var så himla duktigt, och väldigt energisk när jag sedan skulle gå lite med honom.

Så imon blir det dressyrtävling, jag ska starta LC:2 och LB:1, jag tror det kommer gå bra eftersom vi är laddade och Tempus har kännt så fin nu på den sista tiden, han har blivit så pigg. <3


Inne på prisutdelning efter en felfri runda i LC och är därmed kvalade och har en prestationsmedalj i silver!

Imon

Jag längtar så himla mycket till både imorgon till hoppträningen, men även till på lördag när de är hopptävling!! Taggad! Skoldagen imorgon blir inte lång, därför ska jag in och kolla om jag hittar något nytt träns till Tempus.


RSS 2.0