Barbacka

Idag blev det en barbacka tur i skogen och på åkern med Tempus, mysigt mysigt! Sen blev det lite horsemanship i hagen, vilket han tyckte var roligt (det var ett tag sedan sist). Imon så blir det bara en liten promenad eller något sånt med honom hade jag tänkt, och rykta honom länge. Tempus har som sagt fått några nya täcken som passar perfekt, fina är dom på honom också! De är roligt när man gör bra köp, speciellt när det gäller hästsaker.




Snyggingen

Visst passade täcket, och snyggt var de på honom också!
Det andra regntäcket passade också men de blev ingen bild på de nu.


Nya saker

Idag var jag och mamma iväg på Gekås och Eriks hästshop, vi hittade tre jätte fina täcken två på Eriks och ett på Gekås, hoppas de passar bara! Vi mätte i och för sig dom i halsen.. men man vet ju aldrig. Sen blev de såklart lite andra hästgrejer med, man får ju lyxa till det lite för sin ponny ibland ;).


Film från igår


Fråjn hopptävlingen i Styringe igår.



Tävlingen idag


Var iväg och hoppade idag i Styringe LD+5 och LC, jag är nöjd och det tycker jag Tempus också var. Video kommer senare ikväll och även resultatet ;)


Dressyr tävling och Utställning

Har inte bloggat på ett tag, vi har hunnit med en utställning och en dressyrtävling sen senast jag uppdaterade.

På utställningen gick det bra, han fick ihop 8-8-7-8-7= 38 p, han var hamonisk och hade vakert huvud, lite tung i traven men vi är nöjda.

Så idag var vi och tävlade dressyr i Mahult, här fick vi ihop 56.552% vilket jag är riktigt nöjd över, " Sympatiska både häst och ryttare med glad min!!" fick vi en kommentar på protokollet vilket var kul att höra.





<3


Utställning lördag

På lördag ska vi på en till utställning med Tempus, en utställning där även andra raser är med. De är ju roligt med lite omväxling och åka på utställningar med och inte bara hopp och dressyrtävlingar, med våran charmkille!

Idag red vi ut med de andra i stallet i ösregn, bilarna som körde förbi när vi red såg iallafall oss för reflexer hade vi gott om. Tränade lite skänkelvikning också och det kändes som han gjorde några riktigt bra steg.





RSS 2.0