Onsdag

Idag blir det nog en liten ridtur ut, beroende på hur vägarna ser ut. Och hur mjuk marken är, de är så skönt nu när det inte blir så mörkt så tidigt så man kan rida ut lite senare på dagen också, efter skolan.
 
Nu börjar snart tävlingssäsongen för oss, vi kommer börja med en hopptävling i 90 cm nu i mars. annars känner jag att jag vill satsa på dressyr mer detta året eftersom han har utvecklats något enormt nu i vinter, och för att det gick så bra på vår första LA i dressyr. Nu är vi taggade! Och Tempus som är så galen och pigg nu, hoppas det håller i sig på tävlingsbanorna!
 
Bjuder på en bild på mig och Tempus sen midsommar 2010

Äntligen uppdatering

Har haft lov nu i en vecka men har trots det inte hunnit blogga något, har haft så mycket annat för mig att jag hwlt enkelt har glömt.
 
Tempus har sen senaste uppdateringen fortsätt vara hyper och väldigt pigg, igår var jag och mamma uppe i sommarhagarna igen och jag kände direkt att jag knappt kunde hålla i Tempus, så jag vaöde att släppa honom lös med Elva. Tur de för han bockade och galopperade som en galning, tänka sig så mycket energi han har! 
Idag var han också pigg när mamma hängde med mig ut och gick, men kunde iallafall hålla honom. 
 
Vi var på Hallands fjordhästklubbs årsmöte idag också, kul att träffa några av sina fjordhäst kompisar igen. Alltid lika kul. Och så fick jag och Temous våran efterlängtade prestationsmedalj i silver i hoppning! Hoppas på att få nån mer till nästa års möte!
 
Inramad och fin, nu hänger diplomet på min vägg och medaljen ligger på fönsterbrädan tillsammans med mina andra medaljer.

...

Blev gekås innan idag, handlade 3 saker till Tempus. En rosa grimma (lite mest på skoj), en slicksten som godis eller när jag ska hämta honom i hagen och ett par teddy mjuka fram benskydd (som lär bli smutsiga rätt snabbt). Godiset-slickstenen tyckte Tempus var rikigt god, benskydden satt perfekt och grimman var han jätte söt i!
 
Ridningen gick inget vidare idag, det slutade med ett skrapsår på hakan och något fel med käken. Tempus fick stå igår och såklart var han hätte pigg idag. Vi kom till stallet lite senare idag eftersom vi varit på gekås, och så gick jag och mamma upp till sommarhagarna för att jag ville galoppera (vilket jag inte kan göra i paddocken rikigt eftersom det är så halt). Jag tänkte att Tempus fick springa på lite i galoppen och då började han bocka o ha sig , o svänga samtidgt. Jag trillar av och landar med huvudet ner i snön/marken med halan först. Imon ska vi till tandläkaren och kolla så att det inte blev något fel med mina tänder eller käken. 
 
Älskar min fina Tempus lika mycket, var han än gör för bus <3<3
 

Video

Nu kommer den, videon sen i lördags!! :D
Enjoy!
 

Bus ponny

Red först i paddocken men när jag skulle galoppera så kände jag att det var för halt, så jag bestämde mig för att rida upp till sommarhagarna och galoppera där, o Tempus blev helt galen! Haha han hade full fart hela tiden och ville bara galoppera. I slutet red jag ihop honom i galoppen, travade av och skrittade hem honom. Älskar verkligen när han är pigg och glad, min fina kille! <3 
 
Imon ska jag försöka ta lite bilder, och mammma kanske tar lite när jag rider honom. 
 

Härlig ridtur

Lång uteritt blev det idag, riktigt härligt väder och underlaget var rätt bra, solen sken i ögonen på oss på väg hem sen. Lite blött o sumpigt mark på vissa ställen, men ändå. Imon blir det att jobba och sen gå med mamma ut med båda hästarna på backträning.
 
Nu ska jag ta det lungt och vila upp mig, hatar att va förskyld... det blir film och mys. Sen att äta något gott senare ikväll gott när mamma kommer hem.
 
Fina Tempus innan skogsritten <3

RSS 2.0