Köpa?

Har kollat på en del saker som jag skulle vilja köpa, jag tjänar ju egna pengar så jag har ju råd.. men jag har ändå svårt för att köpa. Har bland annat hittat schabrak, matchande lindor och huva. Lindorna är jag ganska säker på att jag kommer köpa eller önska mig i julklapp för dem vill jag verkligen ha.

Det finns alltid något man hittar när man är inne i en ridsport affär, jag är ofta inne i sådana och det finns så mkt fint!



1 m

Igår hoppade jag, det var ett tag sedan vi gjorde de men Tempus var framåt och pigg. Till min förvånad så klarade han 90 cm utan några problem(vi har inte hoppat det så mkt). Han kändes säker på hindret och lyssnade så vi höjde till 1m, snacka om att han var duktig för han hoppade det och var inte tveksam, så himla duktig!! !!!Han tyckte de var riktigt kul, de var ju ett tag sedan. Första gången jag själv hoppat 1 m, iallafall vad jag minns.. men framförallt Tempus!

Klippt

Igår klippte vi Tempus, han hade fått mkt päls sedan sist så det behövdes verkligen. Han blev lite gråaktig.. men söt! Sedan blev det dressyr på banan.


Hag bilder

 


Stallet

Nu ska jag ner till stallet, mocka, rida och mysa med Tempus. Ta lite bilder också, även om vädret inte är det finaste, det kommer iallafall finnas något annat fint på bilden <3

Uppdaterar lite senare med bilder.


Bild från maj efter en runda på tävlingsbanan.

Lite blandat

Vill verkligen göra en ny design till bloggen... men det är inte så enkelt, så att det blir rätt storlek och så att bildern ainte blir suddiga. Imon hade jag iallafall tänkt foto lilla Tempus så jag får lite nya bilder.

Idag hade vi matteprov i skolan, inte världens enklaste men man får hoppas det gick bra.. skönt att ha de gjort. Härligt att komma hem och ta en mysig runda i skogen, Tempus fick sträcka ut sig i galoppen och sprutta på lite. Han har varit så duktig på sista tiden så det kunde han behöva. Det han bli lite mörkt och dimmigt men det brydde varken Tempus eller jag om, mamma var med så de kändes bra.


Nu ska jag fixa lite med bloggen ;)


Lycka!

Ja kan verkligen inte beskriva känslan som jag hade när jag red Tempus idag... han var så himla duktig!! Vilket svung och sammarbetsvilja han hade idag, det kändes som att han aldrig skulle bli trött. Jag red barbacka och vi tränade bl a på att byta galopp över en bom som låg på marken, och bara någon gång blev det fel men det var bara att sakta av och fatta på nytt. Han börjar även gå ner i form mer i galoppen så jag är så himla glad, du är min finaste ponny!



Sommaren...

Bjuder på en film jag gjorde i veckan från denna sommaren, med tävlings och andra bilder på både Tempus och mig.


RSS 2.0