Kvibille träning

Mamma och jag åkte till Kvibille med båda hästarna och tränade idag. Riktigt kul, hoppade Tempus lite också men red mest dressyr i ridhuset, sen avskrittning ute på den stora banan. Vi hoppade mellan 70-100 cm (fast bara på ett hinder), både omhoppningssvängar och tog långa vägar. Han var riktigt mjuk och fin i nacken idag och arbetade på riktigt bra i galoppen, i traven var han väldigt fin också.
För att inte tala om ökade traven!! Har tränat med honom att länga  i taven nu under veckan när vi har ridit ut. Han fick ju bakskor förra veckan och det har verkligen fått honom att visa hans gångarter ännu mer. Han lyfter på bakbenen väldigt bra. Ska bli spännande om vi får lite mer poäng nästa dressyrtävling. Känns även som att han har fått lite "rundare" galopp och även där lyfter lite mer på bakbenen och vågar ta för sig. 
 
Funderar på att göra något med hans man nästa gång jag klipper den, jag ska iallafall inte klippa ner det vita, men göra något med det svarta. Funderar på att göra det svarta som "penslar" igen, som den nedersta bilden. Men då får det svarta växa ut lite till.
 
Bild i repris, han var så fin med hjärtanen <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Är du inne här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0